Loading...

Kockázatok? Nekünk van rá egy tervünk!

– ISO 14971 kockázatirányítási képzés

 

Az MDR előírásai szerint minden gyártónak dokumentált kockázatkezelési tervvel kell rendelkeznie, amely keretet biztosít a veszélyek azonosításához és az ismert és előre látható veszélyek elemzéséhez, valamint a kapcsolódó kockázatok értékeléséhez. A kockázatkezelési tervnek és rendszernek ki kell terjednie az orvostechnikai eszközök életciklusának minden lépésére, a tervezéstől kezdve a forgalomba hozatal utáni felügyeleten keresztül, egészen a használatból kivont eszközök kezeléséig.

Az MDR az előző szabályozásoknál szigorúbb követelményeket támaszt, különös tekintettel a forgalomba hozatal utáni felügyeleti (PMS) tevékenységre és a rendszeres eszközbiztonsági jelentések (PSUR) készítésére. A kockázatkezelési rendszer szoros kapcsolatban áll ezekkel és az MDR biztonságosságra és teljesítőképességre vonatkozó általános követelményeivel (GSPR), ezért elengedhetetlen a megfelelő ismeretek megszerzése ezen a területen.

Legyél naprakész a kockázatirányításban!

Vegyél részt az ISO 14971 kockázatirányítási képzésünkön, ahol nemcsak elméleti tudást szerezhetsz, hanem gyakorlati megoldásokkal és példákkal is megismerkedhetsz. A képzés során végig vesszük a kockázatirányítási folyamat 6 lépését és biztosítunk egy teljes kockázatirányítási eljárás mintát is.

Kiknek ajánljuk?

  • Orvostechnikai eszközök gyártóinak, importőreinek és forgalmazóinak
  • Rendelésre készült eszközök gyártóinak
  • Meghatalmazott képviselőknek
  • Szabályoknak való megfelelés biztosításáért felelős személyeknek (PRRC)
  • Minőségügyi szakembereknek és auditoroknak

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy mélyebb ismereteket szerezz az ISO 14971 szabvány szerinti kockázatirányítási rendszerről, és felkészülj az MDR követelményeinek teljesítésére! Jelentkezz most!



 

;
Vissza a hírekhez