Tanfolyamok

Figyelem! Előre meghirdetett nyílt képzéseink árából jelentős kedvezményeket szoktunk felkínálni! A kedvezmények részleteit minden esetben a meghirdetett képzés tematikája tartalmazza, amihez a képzés nevére kattintva tud hozzáférni!


Jelenlegi tanfolyam időpontok

Képzés Időtartam (munkanap) Képzés időpontja Nettó ár / fő Online jelentkezés
Az MDR átállás a közbeszerzési eljárások tükrében 0,5 2021.11.24. 35.000 Ft + ÁFA Online jelentkezés...

Tanfolyamaink

 • A CE jelölés alapjai

   

  Örülne Ön annak, ha a CE jelölési folyamatot áttekinthetné és minderre csak egy napot kellene szánnia? Azután pedig akár önállóan vagy minimális segítséggel megoldhatná az ilyen irányú problémáit?

   


 • Az MDR átállás a közbeszerzési eljárások tükrében

  Az MDR-re való átálláshoz bonyolult átmeneti szabályokat kell figyelembe venni, amely jelentősen befolyásolja, hogy egy adott időpontban milyen megfelelőség igazolási dokumentumokat lehet kérni egy közbeszerzési eljárás során. A hiánypótló képzésünkkel szeretnénk segítséget nyújtani a gyártóknak és a közbeszerzési eljárások kiíróinak az MDR átmeneti rendelkezésekben való eligazodásban. A képzés fő témái az alábbiak:

 • Gépek, gyártóeszközök kockázatértékelése

  Gépek kockázatértékelése

  A gépek forgalomba hozatala, üzembe helyezése előtt a CE jelölés folyamatához kapcsolódóan szükséges elvégezni a kockázatelemzést is.


 • Ipari gépek CE jelölése

  
  
   

  Ezen a képzésen Ön megismeri az ipari gépek CE jelölésének komplett folyamatát, és az egyes gyakorlati lépésekkel kapcsolatos konkrét teendőket is. 
   

 • Robotrendszerek CE jelölésének műszaki követelményei

   

  Ezen a képzésen megismered az ipari robotrendszerek CE jelölésének műszaki követelményeit.