Tanfolyamok

Figyelem! Előre meghirdetett nyílt képzéseink árából jelentős kedvezményeket szoktunk felkínálni! A kedvezmények részleteit minden esetben a meghirdetett képzés tematikája tartalmazza, amihez a képzés nevére kattintva tud hozzáférni!


Tanfolyamaink

 • A CE jelölés alapjai

   

  Örülne Ön annak, ha a CE jelölési folyamatot áttekinthetné és minderre csak egy napot kellene szánnia? Azután pedig akár önállóan vagy minimális segítséggel megoldhatná az ilyen irányú problémáit?

   


 • Gépek, gyártóeszközök kockázatértékelése

  Gépek kockázatértékelése

  A gépek forgalomba hozatala, üzembe helyezése előtt a CE jelölés folyamatához kapcsolódóan szükséges elvégezni a kockázatfelmérést is, amelynek elválaszthatatlan része a kockázatértékelés.felmréséri


 • In vitro diagnosztikai eszközök CE jelölése

  
  
   

  A képzés célja az In vitro diagnosztikai eszközök CE jelölési folyamatának, lépéseinek bemutatása, amely alapján a gyártók elkezdhetik vagy folytathatják a felkészülést az IVDR bevezetésére. 

   
        
 • Ipari gépek CE jelölése

  
  
   

  Ezen a képzésen megismered az ipari gépek CE jelölésének komplett folyamatát, és az egyes gyakorlati lépésekkel kapcsolatos konkrét teendőket is. 
   

 • ISO 13485 Belső Auditor Tréning

  
  
   

  Az MDR 10. cikke világosan megfogalmazza, hogy az orvostechnikai eszközök gyártóinak, a kockázati osztálytól függetlenül, minőségirányítási rendszert kell üzemeltetni. Ez a képzés tehát azoknak szól, akik ISO 13485 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer bevezetése előtt állnak, vagy akár ilyet működtetnek, de nincs belső auditori végzettségük.

   
        
 • Kockázatirányítás az MDR szerint - ISO 14971

  
  
   

  A képzés célja az orvostechnikai eszközökre vonatkozó alapvető követelmények teljesítésében fontos szerepet betöltő kockázatirányítási rendszer és folyamat elméleti bemutatása, illetve az ismeretek gyakorlatok útján való elmélyítése. 

   
        
 • Orvostechnikai eszköz szoftverek fejlesztése

  
  
   

  A képzés résztvevői képesek lesznek átlátni az orvostechnikai eszközök szoftverfejlesztési és egyéb életciklus folyamatainak követelményeit, és ezáltal egyszerűbben és hatékonyabban fogják tudni kialakítani belső folyamataikat.

   
        
 • Orvostechnikai eszközök CE jelölése

  
  
   

  A képzés célja az orvostechnikai eszközök CE jelölési folyamatának, lépéseinek bemutatása, amely alapján a gyártók új termék esetén elkezdhetik, meglévő termék esetén folytathatják a felkészülést az MDR bevezetésére.

   
        
 • Orvostechnikai eszközök tervezése és fejlesztése

  
  
   

  A képzés résztvevői képesek lesznek átlátni az orvostechnikai eszközök tervezésének és fejlsztésének követelményeit, és ezáltal egyszerűbben és hatékonyabban fogják tudni megvalósítani a gyakorlatban a verifikálással és a validálással kapcsolatos feladatokat.

   
        
 • Robotrendszerek CE jelölésének műszaki követelményei

   

  Ezen a képzésen megismered az ipari robotrendszerek CE jelölésének műszaki követelményeit.