QTICS Medical: GS1 szövetséges szolgáltató

2022.04.25.

A GS1 Magyarország Zrt., aki egy UDI kibocsátó szervezet, 2006 óta folyamatosan működteti Szolgáltatói Programját annak érdekében, hogy Partnerei számára olyan megbízható partnereket tudjon ajánlani, akik magas szakmai színvonalon képesek megvalósítani a szabványok gyakorlati bevezetését és alkalmazását.

A Szolgáltatói program:

  • összegyűjti azokat a szolgáltató cégeket, amelyek a GS1 rendszer alkalmazásához szükséges megoldásokat, számítástechnikai eszközöket (hardver, szoftver), illetve rendszerek tervezését és telepítését biztosítják;
  • hasznos információkkal támogatja a GS1 szabványok alkalmazásba vételéhez szükséges üzleti döntések meghozatalát;
  • biztosítja a Programhoz csatlakozott szolgáltató cégek könnyebb, biztosabb elérését;
  • szakmai támogatást nyújt a szolgáltató cégek GS1 szabványnak megfelelő tevékenységéhez, és segíti a GS1 szabványok adta lehetőségek jobb kihasználását.

QTICS Medical 2021-ben csatlakozott a GS1 Szolgáltatói programhoz, mint szövetséges szolgáltató. A GS1 Szolgáltatói programról további részletek itt találsz: Szolgáltatói program

QTICS Medical-t az MDR és az IVDR követelményeire való felkészülés szakmai támogatására hoztuk létre a releváns szakterületeken, illetve ezen a téren évek óta ismert és tapasztalt CCLab Kft., ConformiTICs Lab Kft., DRC Kft., SAASCO Kft., TAM CERT Kft. és a TOXI-COOP Zrt. cégek összefogásával.

QTICS Medical különlegessége abban áll, hogy teljes körű szolgáltatás-portfoliót nyújt Ügyfeleinek, hogy ők a tanácsadástól kezdve a különböző vizsgálatokon és értékeléseken keresztül végig tudják vinni a megfelelőséghez szükséges és előírt folyamatot. Mivel azonban minden szereplőnek mások az igényei, ezért a szolgáltatások külön-külön is igénybe vehetők.

QTICS Medical a megfelelőségértékeléshez szükséges összes lépést elvégzi Veled, illetve végig vezetünk a projekten!

A megfelelőségértékelési folyamat része az UDI és az alapvető UDI kiosztása, nyilvántartása és a kapcsolódó eszköz regisztráció az EUDAMED-ben. A QTICS Medical a GS1 Szolgáltatói program keretében tanácsadói támogatást nyújt neked az UDI-val és az eszköz regisztrációval kapcsolatos kérdésekben.

QTICS Medical mellékelt legfrissebb szolgáltatás katalógusában a UDI-val kapcsolatos szolgáltatások mellett számtalan további szolgáltatást kínálunk.

További kérdésekkel vagy ajánlatkéréssel fordulj a QTICS Medical szakértő csapatához:

F. Tóth András divízióvezető
E-mail: andras.f.toth@qtics.group
Tel: +36 30 811 2247

  

A SAASCOMed szakmai oldala a 
ce-meddev.hu!
Látogasd meg a további részletekért!