Képzési program - 2022 tavasz

2022.02.08.

A sikeres MDR/IVDR tanúsítás egyik kulcskérdése, hogy a munkatársak megfelelő kompetenciával rendelkezzenek. A folyamatosan változó környezetben a kompetenciák megszerzése és fenntartása csak rendszeres képzéssel valósítható meg.

Különösen igaz ez a felelős személy (PRRC) esetén, ahol a jogszabályi és szabvány ismeretek hiánya komoly büntetőjogi következményekkel járhat, ahogy a Lehetőségek és Kihívások 2022 Konferencia egyik előadásában is hallhattad.

Így a SAASCO 2022 tavaszi képzési programjának a gerincét is a PRRC tanfolyam alkotja. A kibővített 5 napos tanfolyam a PRRC szűken vett kötelezettségein túl a EU és jogi alapismereteket, illetve a CE jelölési folyamatot is bemutatja. A tanfolyam keretében rövid idő alatt, olcsón megszerezheted a PRRC feladatok ellátásához szükséges alapismereteket. Így különösen ajánlható a kisvállalkozásoknak, de nagy cégek alkalmazottainak is hasznos és nem csak PRRC jelölteknek. A képzés tematikája úgy került összeállításra, hogy az MDR követelményeivel most ismerkedők is hasznos alapismeretekhez juthatnak.

A tanfolyamot a GS1 Magyarország Nonprofit Kft.-vel és a QTICS Medical-al együttműködve szervezzük, így az olyan speciális témákat, mint a UDI ismeretek vagy a kiberbiztonsági kockázatok kezelése a szakterület szakértői fogják előadni.

A tavaszi képzési programnak az első részére, amely a tavalyi „Az MDR átállás a közbeszerzési eljárások tükrében” képzés megismétlése, a jelentkezési lap már elérhető! Jelentkezz MOST!

További infromációkért, részletes tematikáért kattintson IDE!