Lehetőségek és Kihívások Konferencia 2023

2022.12.16.

A hagyományos egészségügyi szolgáltatás forradalmi változás küszöbén áll, bár még nem történt meg az áttörés. A távgyógyítás, a viselhető diagnosztikai eszközök és a személyre szabott gyógyítás szétfeszíti a hagyományos orvoslás kereteit. Ez a változás hatással lesz a társadalomra, a gyógyítás infrastruktúrájára és személyzetére, az egészségipar minden szereplőjére, a társadalombiztosításra és gyakorlatilag minden emberre.

A Lehetőségek és Kihívások Konferenciát 5 évvel ezelőtt pontosan azért hozta létre a SAASCO Kft., hogy változások által kínált lehetőségeket és a nem kevés kapcsolódó kihívást is bemutassuk. Ez a koncepció találkozott a közönség érdeklődésével, mivel minden évben egyre többen voltak kíváncsiak a rendezvényre.

Az alapötlet elsősorban az orvostechnikai eszközgyártók megszólítását célozta meg, de ez az évek során ez egyre jobban bővült az egészségipar egészére. Mivel az egészségügyi szolgáltatások változása minden embert érint, ezért 2023-ban minden ember számára szóló üzeneteket szeretnénk megfogalmazni. Röviden arra keressük választ, hogy a hétköznapok során az ember és az egészségipar szereplői hogyan készüljenek az egészségügy változásaira.

Gyere el 2023. február 2-án az Óbudai Egyetemen megrendezésre kerülő konferenciánkra, és ismerd meg az iparág legfontosabb lehetőségeit és kihívásait a szakma legrangosabb előadóitól!

A konferencia fő szervezői a SAASCO Kft. és a QTICS Medical, támogatónk a helyszínt biztosító Óbudai Egyetem!

A konferenciánk továbbra is díjmentes, de regisztrációhoz kötött!

Programterv

A délelőtti plenáris ülés során több előadás foglalkozik majd az egészségügyi adatok kérdésével: hogyan bánjunk, védjük meg a saját egyészségügyi adatainkat, milyen innovatív megoldások fejleszthetők ezekből az adatokból. A téma kifejtésére dr. Menyhárd Attilát az ELTE egyetemi tanárát és dr. Lantos Zoltánt a Semmelweis Egyetem tanszékvezető docensét kértük fel.

A délelőtti plenáris ülés várhatóan legizgalmasabb programja az MDR szerint benyújtott klinikai vizsgálati kérelmekkel kapcsolatos tapasztalatokat összegző kerekasztal megbeszélés lesz, amelyen az OGYÉI és az etika bizottság (ETT TUKEB) képviselői vesznek részt dr. Pozsgay Csilla a DRC Kft. orvosigazgatójának moderálásával.

Regisztráció

Kiállítás gyártók és startup-ok részére

Várjuk a hazai orvostechnikai eszköz gyártókat a konferenciával párhuzamosan megrendezésre kerülő kiállításra. További információk a Kiállítói felhívás felületen.

Gyártói regisztráció

Szintén várjuk a startup-ok pályázatát: öt startup számára ingyenes kiállítási lehetőséget biztosítunk, akik egészségipari, illetve orvostechnikai ötlettel (és nem kész termékkel) rendelkeznek. Szakmai előkészítő bizottságunk választja ki a beérkezett pályázatok közül azt, melyek a leginkább illeszkednek a konferenciánk tematikájához. A kiállító startupok közönségszavazáson vesznek részt.

Startup regisztráció

  

A SAASCOMed szakmai oldala a 
ce-meddev.hu!
Látogasd meg a további részletekért!