Lehetőségek és kihívások 2020A 2019 januárban rendezett első konferencia nagy sikere miatt úgy döntöttünk, hogy az eseményt hagyománnyá tesszük és ezentúl minden évben ezzel kezdjük az oktatási sorozatot.

A lehetőségek szekció két fő szereplője a Mediklaszter és B.Braun lesz. Az esemény helyszínét a közel múltban Mediklaszter taggá vált B.Braun biztosítja a modern oktatóközpontjában az Aesculap Akadémián.

A Mediklaszter, mint akkreditált innovációs klaszter a magyar orvostechnikai innováció motorja. A klaszter tagjainak száma folyamatosan növekszik és a magyar tulajdonú cégek mellett minden hazai gyártó taggá válhat.

A kihívások szekció középpontjában mi más lehetne, mint az MDR. Megpróbáljuk az éppen aktuális helyzetet körvonalazni a hatóság, a bejelentett szervezetek és a tanácsadók nézőpontjából.

A kihívásoknak csak felkészült munkatársak segítségével tudunk megfelelni, így bemutatjuk az Óbudai Egyetem hamarosan induló felelős személy képzését is.

Két előadás is foglalkozik a UDI alkalmazásának a kérdésével. A lehetőségek szekcióban az UDI-t az eddigiektől egy teljesen eltérő új nézőpontból közelítjük meg: Mire használható még a UDI szám?

A részletes programot itt olvashatják!