Egy újabb sikeres CE klubnap az Automotíve Hungary Kiállításon

2016.10.24.

A 11. CE klub  rendezvényét október 21-én a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban rendeztük meg az Automotíve Hungary szakkiállítás keretében, ezúttal a KVALIX Automatika Kft.közreműködésével.A fő témakör az ipari gyártóeszközök megfelelősége, valamint az E-mobilitás támasztotta új kritériumok volt.

 A  CE Klub programja szorosan kapcsolódott  az AUTOMOTIVE Hungary kiállítás profiljához, azaz  az autóipari gyártók és beszállítók korszerű berendezéseinek biztonságával és megfelelőségével kapcsolatos újdonságokat tartalmazó  szakmai előadások hangzottak el. A TÜV Rheinland előadói a villamos járművek biztonságát járta körül, valamint a villamos autótöltő állomások biztonsági követelményeit ismertette.

              

A Kvalix szakértői a biztonsági vonatkozású mozgások és pozíciók felügyeletének bemutatását izgalmas lézerszkenner bemutatóval fűszerezték. A SAASCOegyik előadója a biztonsági berendezések szabályos elhelyezési módjának kialakítását ismertette a gépek leállítási idejének mérése segítségével.

A "Használhatóság"  egyre inkább előtérbe kerülő  kérdéseit boncolgatta Piros Gergő előadása az e-mobilitás vonatkozásában.