CE KLUB OKTÓBER 21-I RENDEZVÉNYE AZ AUTOMOTIVE HUNGARY KIÁLLÍTÁSON

2016.10.06.

           

A mostani 11. CE klub díjmentes rendezvényét október 21-én 10-14 óra között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, 'A' Pavilon Rubin Konferencia  termében rendezzük megA fő témakör az ipari gyártóeszközök megfelelősége, valamint az E-mobilitás támasztotta új kritériumok lesz.

A  szakmai találkozó különlegessége az lesz, hogy egy másik jelentős szakmai esemény, az AUTOMOTIVE Hungary kiállítás keretében kerül megrendezésre a KVALIX Automatika Kft. szervezésében:

A CE Klub előadások részletes programját a ITT találják.

Ezúttal a  CE Klub programja szorosan kapcsolódik majd az AUTOMOTIVE Hungary kiállítás profiljához, azaz kifejezetten az autóipari gyártók és beszállítók korszerű berendezéseinek biztonságával és megfelelőségével kapcsolatos újdonságokat tartalmazó  szakmai előadásokra lehet számítani, melyekre CE Klub tagjainkat és  érdeklődő ügyfeleinket tisztelettel meghívjuk!

A CE Klub előadásokra október 15-ig  jelentkezni lehet ezen az e-mail címen:

                                                 ceklub@ce-jeloles.hu

A rendezvényünkön a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges !

Az AUTOMOTIVE Hungary kiállításra ingyenes belépő igényelhető az alábbi e-ticket linken:  http://www.kvalix.hu/kozosseg/rendezvenyek/?target=kiallitas

(a linkre kattintva a Kvalix weboldalra érkezik, ahol online regisztrálhatja magát az Automotive Hungary kiállításra. A sikeres regisztrációt követően a rendszer automatikusan elküld az Ön  számára egy pdf dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegy. Ezt kinyomtatva magával kell hoznia és annak bemutatásával - a pénztárban való sorban állás nélkül – azonnal be tud lépni a rendezvény területére.)

                     Profitáljon Ön is a CE Klub megosztott tudásából október 21-én !