SAASCOproduct

AZ ALÁBBIAKKAL KAPCSOLATBAN TUDUNK NEKED SEGÍTENI!

SAASCOproduct feladata, hogy segítse a műszaki termékek gyártóit, tervezőit és kereskedőit
tanácsadással, képzéssel és vizsgálattal.

MŰSZAKI TERMÉKEK CE JELÖLÉSE

Most a Tiéd lehet egy 20 perces  videó, ahol bemutatjuk Neked a
Műszaki termékek CE jelölését 12 lépésben!

Amennyiben műszaki termékek, elektromos háztartási eszközök kereskedelmével, fejlesztésével vagy gyártásával foglalkozol, jó helyen jársz a SAASCO-nál. Product divíziónk igyekszik segítségedre lenni a termék teljes CE jelölési folyamata során!

Biztos találkoztál már a CE jelölésről szóló hírfoszlányokkal, vagy legalábbis láttad a jelölést egy konkurens terméken, esetleg van is már egy halvány sejtésed arról, hogy neked is lenne valamilyen dolgod ezzel kapcsolatban? Nem baj, hogy nem tudsz többet róla, vagy nem pontosan használod a CE tanúsítás, CE tanúsítvány, CE minősítés fogalmakat, hiszen nem is ez a dolgod!

Te dolgod, hogy a vevőkhöz a számukra legkedvezőbb ár-érték aránnyal juttass el műszaki termékeket, vagy az, hogy minél egyedibb termékeket fejlessz ki! A jogszabályi követelmények megismerésében és teljesítésében pedig a SAASCO fog segíteni Neked!

Létrehoztunk egy honlapot, a ce-jeloles.hu-t, ahol általánosságban összefoglaltuk, milyen teendők várnak rád a CE jelöléssel kapcsolatban, valamint kigyűjtöttük a leggyakoribb fogalmak jelentését is.
Együttműködési megállapodást kötöttünk az ACE-szel (Megfelelőségértékelési Szakemberek Egyesületével), akiknek van egy zárt szakmai csoportja, ahol bárki - nem csak a tagok - szabadon felteheti a CE jelöléssel kapcsolatos kérdéseit, amikre az ACE igyekszik mihamarabb választ adni.

Egy szónak is száz a vége, amennyiben a Műszaki termékek EU-n belüli forgalmazásával kapcsolatban problémáid vagy gondjaid merülnének fel, mi azért vagyunk, hogy segítsünk ezek megoldásában!

 

Kíváncsi vagy, mi minden szükséges ahhoz, hogy elhelyezhesd a saját fejlesztésű vagy egy az EU-n kívülről származó műszaki terméken a CE jelölést? Biztosra akarsz menni, hogy kínai gyártó nem csak mintaként nyomta rá ezt a két betűt arra termékre, amit megvásárolsz tőle, majd az EU-n belül értékesítesz tovább?  

Szeretnéd tudni, milyen lépésekből áll a műszaki termékek CE jelölésének folyamata, milyen dokumentumokat kell mindenféleképpen elkészítened vagy birtokolnod, mit kérhet rajtad számon a piacfelügyeleti hatóság?

Elkészítettük Neked Műszaki termékek CE jelölése című rövid kis tájékoztató videónkat, ahol nagyon lényegre törően, egyszerűen megfogalmazva bemutatjuk Neked a műszaki termékek CE jelölésének folyamatát, az egyes lépések főbb feladatait és a kapcsolódó dokumentációs követelményeket is.
Most azon gondolkozol, vajon mennyibe is fog Neked kerülni az, hogy egy átlásd a CE jelöléssel kapcsolatos feladatokat, a teendőidet, vagy legalább tisztába kerülj vele, hogy mik is azok a követelmények, amiket teljesítened kellene, hogy ne kapj büntetést egy esetleges hatósági ellenőrzés során?

Nagyon figyelj! Eláruljuk, hogy mennyi az annyi! Felkészültél? Egészen pontosan 0 Ft!

Mi mindent is kapsz ezért a 0 Ft-ért?

  • kapsz egy kb. 20 perces videót, ahol bemutatjuk Neked a műszaki termékek CE jelölésének folyamatát;
  • a videó a Te birtokodba kerül, nemcsak egyszer és online tudod megtekinteni, hanem ahányszor és amikor csak akarod;
  • megtudhatod, hogy milyen dokumentumokkal kell legalább rendelkezned, ha egy CE jelölt műszaki terméket szeretnél forgalomba hozni;
  • videó végén összegyűjtöttük Neked a legfontosabb CE jelöléssel kapcsolatos linkeket.

Mit kell tenned azért, hogy hozzájuss a Műszaki termékek CE jelölése 12 lépése röviden című bemutató videóhoz?

Nem kell semmi mást tenned, csak megadni a nevedet, és az email címet, ahová elküldjük neked a videó letöltéséhez szükséges linket! Ne habozz, hallgasd meg minél hamarabb előadásunkat! Ne feledd, a bemutató videó igénylése nem jár semmilyen anyagi kötelezettséggel!

Felkészültél?

Add meg adataidat, hogy végre birtokodba kerülhessen a Műszaki termékek CE jelölésének 12 lépése című bemutató videónk!


Amennyiben nem vagy kíváncsi a CE jelölés egyes lépéseire, vagy már fejből fújod azokat, viszont konkrét kérdésed merült fel egy lépéssel, vagy a terméked CE jelölésével kapcsolatban, ne habozz, és tedd fel azt nekünk a product@saasco.hu email címre írt levélben!

Reméljük így vagy úgy, de valamilyen formában a segítségedre lehetünk!

Kérdés esetén keress minket bátran!