A használhatóság világnapja ’2019

Az idei szakmai napunk lesz a hatodik alkalom, mellyel csatlakozunk a World Usability Day nemzetközi rendezvény sorozathoz!

Az idei témát az ENSZ Fenntarható Fejlődési Céljai inspirálták, melyek 17 pontban mutatnak irányt egy békés és virágzó jövő kialakításához. Amit ma tervezünk, hatással lehet a világra, így szem előtt kell tartani a fenntartható tervezést.

A szakmai napunk célja továbbra is az, hogy az oktatási, az ipari, a tanúsítói és a tanácsadói területek tapasztalatait megosszuk egymással és az összes érintett hazai vállalkozással.

Az idei tematikánk az egyre fontosabb szerepet kapó szoftverek köré szerveződött, amelyek az orvostechnikai eszközök között is egyre inkább előtérbe kerülnek. A szoftverekkel kapcsolatos biztonság kialakítása azonban sok esetben még kérdéses.

A WUD ‘2019 szakmai napunk a fenti gondolatokhoz csatlakozva a szoftverek használhatóság tervezésének olyan szempontjaira irányítják rá a figyelmet, amely talán eddig kevesebb figyelmet kapott. Ezek az ismeretek az ipar minden területén alkalmazhatók, a gépektől, az orvostechnikai eszközökön keresztül, a háztartási berendezésekig.

Az idei témák:

  • Melyik használhatósági szabványt alkalmazzam?
  • „Hogyan segítheti elő egy kijelölt szervezet az MDR alkalmazását? - Használhatóság az MDR tükrében.”
  • Termékhasználhatósági vizsgálatok
  • Kollaboratív szoftverek használhatóságának vizsgálata team használhatósági teszttel
  • Biztonság kontra használhatóság
  • Használhatóság mindenkinek  (Usability for All)

 

A részletes tematika elérhető ITT!

 

Regisztráljon most INGYENES szakmai napunkra!Jelenlegi tanfolyam időpontok

Képzés időpontja Képzés helyszíne Online jelentkezés
2019.11.14 Lurdy Ház (I. emelet) 1097 Bp., Könyves Kálmán körút 12-14. Online jelentkezés...