Jelenlegi tanfolyam időpontok

Képzés Időtartam (munkanap) Képzés időpontja Nettó ár / fő Online jelentkezés
MSZ EN ISO 13485:2016 3 napos belső auditor tréning 3 2018.09.25-27. 88.200 Ft - 98.000 Ft + ÁFA Online jelentkezés...

Tanfolyamaink

 • A CE jelölés alapjai

  Örülne Ön annak, ha a CE jelölési folyamatot áttekinthetné és minderre csak egy napot kellene szánnia? Azután pedig akár önállóan vagy minimális segítséggel megoldhatná az ilyen irányú problémáit?


 • A gazdasági szereplők feladatai a piacfelügyeleti törvény alapján kisképzés

  Új képzési formánk keretében aktív konzultációval egybekötve ismertetjuük meg az egyes gazdasági szereplők azon kötelezettségeit, amelyeket a piacfelügyeleti törvény határoz meg.


 • Gépek CE jelölésének alapjai és gyakorlata képzés

  Ha Ön is szeretne minden fontos részletet megtudni a gépek CE jelöléséről, akkor érdemes ezt a képzésünket választania.


 • Gépek, gyártóeszközök kockázatértékelése

  A gépek forgalomba hozatala, üzembe helyezése előtt a CE jelölés folyamatához kapcsolódóan szükséges elvégezni a kockázatértékelést is.

  Az elméleti és igény esetén gyakorlati tréning során a kockázatértékelési eljárást és dokumentációs feladatokat tekintjük át az EN ISO 12100 szabvány által adott módszertan alapján, kiegészítve az esetenként szükséges kiegészítő kockázatértékelési szempontokkal (pl. ergonómia, biztonsági vezérlőrendszer…).


 • Kockázatmenedzsment a projektekben

  A tréning a projektekben, azok tervezése és lebonyolítása során alkalmazható kockázatmenedzsment keretrendszert, szervezeti követelményeket, eljárásokat dolgozza fel a kockázatok hatékony kezelése érdekében.

  A program nemzetközi kockázatirányítási szabványokra (ISO 31000, ISO 31010) épül.


 • Kockázatmenedzsment a vállalatirányítási rendszerek részeként

  Képzésünk során megismerheti az irányítási rendszerek (pl. ISO 9001, ISO 14001, AQAP, stb.) részeként alkalmazandó kockázatelemzési és -értékelési módszereket. A kockázatértékelési eljárás és annak rendszerszintű alkalmazásával feltárhatja, javíthatja és meg is előzheti a nem várt eseményeket, a kedvezőtlen körülményeket.


 • Kockázatmenedzsment alapjai

  Az egynapos elméleti tréning során megismerheti a kockázatfelmérés és -kezelés alapjait, elveit, kapcsolódó szakkifejezéseket, valamint áttekintjük a legfontosabb kockázatértékelési módszertanokat is az ISO 31000-es szabványcsalád alapján.


 • MSZ EN ISO 13485:2016 3 napos belső auditor tréning

  Az év második 3 napos MSZ EN ISO 13485:2016 Belső Auditor Tréningje már a megszokott őszi iskolakezdéskor szeptember 25-e és 27-e között kerül megrendezésre.


 • Orvostechnikai eszközök CE jelölési folyamata

  Szeretne mindent megtudni az orvostechnikai eszközök CE jelölési folyamatáról, a kapcsolódó feladatokról, készítendő dokumentumokról?


 • Orvostechnikai eszközök használhatósága (EN 62366)

  Az orvostechnikai eszközök használhatóságának, azaz a felhasználói felületük, tervezése egy viszonylag új követelmény a gyártók számára. Ez a hiánypótló képzés az alapoktól bemutatja felhasználói felület tervezésének folyamatát az EN 62366 szabvány alapján.


 • Orvostechnikai eszközök klinikai értékelése az új szabályozás tükrében

  A képzés során a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet hatálya alá tartozó orvostechnikai eszköz gyártók megismerhetik a klinikai értékelés folyamatát.


 • Termékek forgalomba hozatalát követő kockázatértékelés és korrekciós intézkedések

  A program célja áttekinteni a termékek EU-s piacon történő forgalomba hozatala utáni gyártói, forgalmazói feladatokat az esetleg szükségessé váló korrekciókkal kapcsolatban elvégzendő kockázatértékelésre fókuszálva.

  A termék visszahívás nem az egyetlen lehetőség…


 • Termékforgalmazás alapjai

  Áttekintjük a termékek forgalmazásának jogi alapkövetelményeit az új Piacfelügyeleti történy alapján, kiemelve a CE jelölés folyamatának részleteit, dokumentációs követelményeit.


 • Villamos berendezések CE jelölése - minta dokumentumokkal

  Ha Ön is szeretne minden fontos részletet megtudni a kisfeszültségű villamossági termékek CE jelöléséről, valamint szeretné, hogy az Öné legyen egy komplett műszaki dokumentáció sablon, amit már csak az Ön termékére vonatkozó konkrétumokkal kell feltöltenie, akkor itt a helye...