BESZÁMOLÓ A 2015.ÉV UTOLSÓ CE KLUB RENDEZVÉNYRŐL

2015.12.14

A nagysikerű CE Klubnapok ez évi utolsó kihelyezett rendezvényét 2015.12.09-én tartottuk meg Biatorbágyon. Ezen az  izgalmas klubdélutánon a CPR (építési termék) direktíva témaköre volt terítéken. Az előadások segítettek betekintést adni és eligazodni a CPR irányelv hatálya alá eső termékek CE megfeleltetési kritériumaiba

Ezen alkalommal a REHAU Magyarország látta vendégül az érdeklődő klubtagokat, akinek ezúton is nagyon köszönjük a szíves vendéglátást !

A klubnap tematikája  a CPR (építési termék) direktívához kötődött szorosan. A nívós szakmai (nem marketing) előadások hasznos információkat adtak a vonatkozó előírásokról és segítettek eligazodni a CPR irányelv hatálya alá eső termékek CE megfeleltetési kritériumaiban.

Szűcs Péter a CPR lá tartozó termékek piacfelügyeleti ellenőrzési tapasztalatait osztotta meg a hallgatósággal.  A TÜV szakértői előadások a CPR előírások gyakorlatias értelmezésére fókuszáltak és a téma érzékenységét mutatja, hogy  intenzív, de konstruktív  szakmai vita és párbeszéd kerekedett ki belőle a résztvevők között.

A TLI vizsgálólaboratórium eredeti előadója betegség miatt nem tudott eljönni, de a „beugró” Fekete Ágnes vezérigazgató helyettes így is érdekfeszítő előadást rögtönzött az építési termékekről.

                                                                                

A klubdélután zárásaként megtekintettük, a vendéglátó Rehau Magyarország nyílászáró termékeinek  és padló-fűtéscső vizsgáló laboratóriumát , elismeréssel adózva a magas minőségű építési termékek gyártójának.

Köszönjük a megjelentek részvételét és  bízunk benne, hogy találkozunk  2016-ban is!

Békés Karácsonyi Ünnepeket és sikeres Boldog Új Évet kívánunk minden kedves jelenlegi és leendő CE klubtagunknak !