8.CE KLUBDÉLUTÁN 2015.DECEMBER 09-én BIATORBÁGYON

2015.12.01.

A nagysikerű CE Klubnapok következő díjmentes rendezvényét 2015.12.09-én tartjuk meg Biatorbágyon. Ezen a kihelyezett klubdélutánon a CPR (építési termék) direktíva lesz napirenden Az előadások segítenek majd betekintést adni és eligazodni a CPR irányelv hatálya alá eső termékek CE megfeleltetési kritériumaiba.

Ha Ön is szeretne többet megtudni az építési termékek és a gépek direktívájának kapcsolódási pontjairól, akkor látogasson el Biatorbágyra, ahol a REHAU Magyarország látja vendégül az érdeklődő jelenlegi és leendő klubtagokat.

A klubnap tematikája  a CPR (építési termék) direktívához kötődik. A nívós szakmai (nem marketing) előadások hasznos információkat adnak a vonatkozó előírásokról és segítenek eligazodni a CPR irányelv hatálya alá eső termékek CE megfeleltetési kritériumaiban.

A tervezett témákbólnéhány:  fogyasztóvédelmi  ellenőrzési tapasztalatok, a CPR előírások gyakorlatias értelmezése. Érdekesnek ígérkezik a vendéglátó Rehau Magyarország nyílászáró termékeinek  és padló-fűtéscső vizsgáló laboratóriumának a bemutatója is.

A legfontosabb szereplők azonban most is a jelenlévő résztvevők és a magukkal hozott kérdések lesznek.

Részletes program ismertetést:  itt talál!

A rendezvényünkön a részvétel ingyenes de regisztrálni szükséges.

Jelentkezni lehet:  ceklub@ce-jeloles.hu e-mail címen december 7-ig.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt !