Nagysikerű CE Klub az Ipar Napjai kiállításon

2016.05.31.

A 10. CE klub  rendezvényét május 25-én a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban rendeztük meg az Ipar Napjai Nemzetközi Ipari szakkiálítás keretében.

Minden eddiginél nagyobb számban (több, mint százan !)  vettek részt  ezen a találkozón, ami azt üzeni számunkra, hogy a  jól megválasztott témák ujabb és újabb érdeklődőket vonzanak a CE Klubba!

                                      

A CE Klub tematikája jól illeszkedett az  IPAR NAPJAI kiállítás profiljához. Ez alkalommal a színvonalas  előadások többek közt  a gépek biztonságát garantáló érintés nélküli védelmi berendezésekről, a  kockázatértékelés gyakorlati megközelítéséről, a gépekbe épített világítás speciális követelményeiről, a kollaboratív robotokról, a vész-stop nyomógomb alkalmazási módozatairól, valamint az új EAWS  munkarendszerek és folyamatok ergonómiai kockázat értékeléséről szóltak.

Az ipari gyártók rangos összejövetelén a CE klub önálló kiállítási helyen (A pavilon,304L) is  megjelenítette magát,ahol kötetlen eszmecserékre, konzultációkra volt módja az érdeklődőnek, sőt egy pohár sörre is meginvitáltuk kedves partnereinket ! Itt is bemutatkozott a SAASCO új szolgáltatása (Usability), ami a berendezések kezelőfelületének használhatósági megfelelőségének vizsgálata. CE Klub iránt elkötelezett társkiállítóként ott volt velünk a TÜV Rheinland Intercert Kft.,a BERTON , és InfoControl cégek is.