Hírek

  • 2015.08.05. - CE jelölés előadás a Középiskolások Szabadegyetemén

    A Középsikolások Szabadegyetemén szerepet kapott az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar is, ahol a SAASCO támogatásával a Gépek CE jelölése, műszaki-jogi megfelelősége tárgy folyamatosan része az oktatásnak. Kollégánk, Süli Dávid előadást tartott a CE jelölésről és annak fontosságáról.


  • 2015.07.23. - MSZ EN ISO 13485:2012 belső auditor tréning

    Az orvostechnikai eszközök jelentős részénél a CE jelölés megszerzéséhez szükség van kijelölt szervezet által tanúsított ISO 13485 minőségirányítási rendszer bevezetésére. Ezért a z "MSZ EN ISO 13485:2012 belső auditor tréning" célja olyan auditorok kiképzése, akik önállóan meg tudják tervezni és végre tudják hajtani a belső auditokat.


  • 2015.07.07 - CE Klub július 7-i klubdélutánja

    A CE Klub július 7-i klubdélutánja során a következő témákat járjuk körbe:

    • Új és használt gépek, gépegyüttesek, villamos berendezések CE jelölése,
    • Gépek, villamos berendezések átalakítása, felújítása

     


  • 2015.06.23 - CE Klub június 23-i klubdélutánja

    A CE Klub június 23-i klubdélutánja során a következő témákat járjuk körbe:

    • Présgépek biztonságtechnikája,
    • MKEH vizsgálatainak módszerei,
    • Használt, átalakított gépekre vonatkozó előírások.

     


  • 2015.05.20 - Orvostechnikai eszközök Klinikai értékelése

    Az "Orvostechnikai eszköz munkatárs" modul rendszerű képzés ötödik moduljának célja felismertetni a résztvevőkkel az orvostechnikai eszközök klinikai értékelésének fontosságát, illetve megismertetni annak folyamatát, részleteit. A képzés célja, hogy ezt a kicsit orvos-szakmai témát közelebb hozza a résztvevőkhöz, a téma hétköznapibb nyelvre történő fordítása által.


  • 2015.04.23. - Díjmentes szakmai program

    Baján, 2015.04.23-án:

    E-kereskedelem, CE-jelölés és eredményes szervizszolgáltatás


  • 2015.04.22. - Orvostechnikai eszközök Kockázatirányítási folyamata

    Az "Orvostechnikai eszköz munkatárs" modul rendszerű képzés harmadik moduljának célja megismertetni a résztvevőkkel az orvostechnikai eszközök kockázatirányítási folyamatának részleteit, az azzal kapcsolatos alapvető követelményeket. Cél, hogy a résztvevők a képzés elvégzése után kisebb segítséggel, akár maguk is el tudják végezni az eszközükkel kapcsolatban a folyamatot.


  • 2015.04.15. - Construma 2015 Kiállítás

    Látogasson el 2015. április 15-19. között a Construma 2015 kiállításra a HUNGEXPO-ra!

    Mi ott leszünk!

    Az „A” pavilon 104BA standján (EMOSZ) várjuk Önöket, ahol feltehetik kérdéseiket a CE jelöléssel kapcsolatban.


  • 2015.04.08. - Meghívó tájékoztató rendezvényre

    A CERTOP Termék- és Rendszertanúsító Kft. és a SAASCO Mérnöki és Tanácsadó Iroda Kft. tájékoztató rendezvényt tart, melynek témája a BIG7 Szerviz értékelő rendszer- eredményes szervizszolgáltatás a költségek csökkentése mellett, és a CE jelölés általános tudnivalói - gépek és villamos berendezésekre specializálva.


  • 2015.04.08 - Orvostechnikai eszközök Műszaki dokumentációja

    Az "Orvostechnikai eszköz munkatárs" modul rendszerű képzés második moduljának célja megismertetni a résztvevőkkel az orvostechnikai eszközök műszaki dokumentációjának részleteit, az azzal kapcsolatos alapvető követelményeket. Cél, hogy a résztvevők a képzés elvégzése után kisebb segítséggel, akár maguk is össze tudják állítani az eszközükkel kapcsolatban a dokumentációt.


  • 2015.03.12 - Orvostechnikai Eszköz Munkatárs képzési sorozat

    Lemaradtál a tavalyi Orvostechnikai Eszköz Munkatárs képzési sorozatunkról?

    Most itt az alkalom, hogy a 6 modulból álló képzési sorozatunkon részt vegyél, ha a tavalyi lehetőségről lemaradtál, vagy csak most érett meg benned a gondolat, hogy érdekelne az orvostechnikai eszközök CE jelölési folyamata.


  • 2015.03.11 - CE Klub - Szabályok és megoldások fóruma egyszerűen, közérthetően

    A CE Klub 2. klubdélutánja

    A CE Klub március 26-ai klubdélutánja során a következő témákat járjuk körbe:

    CE jelölés a:

    • vendéglátóipari és szállodaipari (nagykonyhai) berendezéseknél és az élelmiszeripari gépeknél,
    • higienia és élelmiszerbiztonság figyelembevételével