Rólunk

A SAASCO Tanácsadó Iroda célja, hogy kiváló szakértelemmel, gyorsan és rugalmasan álljunk partnereink rendelkezésére olyan megoldásokkal, amelyek jelentős hozzáadott értéket képviselnek.

Tevékenységi köreink az alábbi divíziók köré csoportosulnak:

SAASCOmachine feladata, hogy tanácsadással, képzéssel és vizsgálatokkal segítséget nyújtson a gépgyártók, forgalmazók és üzemeltetők, átalakítók számára, hogy a piacra és az egyes felhasználókhoz jogszabályoknak megfelelő, biztonságos gépek jussanak el!


A SAASCOmed Orvostechnikai Eszköz Divíziót azért hoztuk létre, hogy a hazai gyártók, forgalmazók és importőrök számára segítséget nyújtsunk a jogi követelmények között való eligazodásban, a CE jelölési folyamat lebonyolításában.


SAASCOconsulting feladata, hogy tanácsadással, menedzsment rendszerek kiépítésével, képzéssel, tréningekkel és vizsgálatokkal segítséget nyújtson a vállalkozások és egyéb szervezetek részére!


Szolgáltatási területeinken kiváló kapcsolatot alakítottunk ki a tanúsítást végző magyar kijelölt szervezetekkel és az ellenőrzést végző piacfelügyeleti hatóságokkal annak érdekében, hogy minél naprakészebb és gyakorlati információkkal álljunk ügyfeleink rendelkezésére.

Megrendelőink között a kisvállalkozástól a multinacionális nagyvállalatokig szinte minden cégméret megtalálható. Főbb referenciáinkat a www.saasco.hu/Referenciáink oldalon tekinthetik meg.

A SAASCO az alapítója a SAASCO Conformity Experts csoportnak, amelynek tagjai azonos azonos munkaszemlélettel és módszerekkel állnak az érdeklődők/ügyfelek szolgálatára.

member of SAASCO Conformity Experts logo 140108.jpg